Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit fogadjunk meg ?

 

Mit fogadjunk meg 2014-12-31.-én? Én már többször megfogadtam, hogy sem ilyenkor, sem máskor, nem fogadkozok! Így nem szeretnék mást sem a be nem tartott fogadalmak mezejére csalogatni. Ha valami mély szándék, változásra ösztökéli az embert, azt mindenféle fogadkozás nélkül meg fogja cselekedni. Ha meg nincs meg a saját akarat a változásra, minden fut tovább a maga útján, csak az önmarcangolás növeli a lelki-furdancsot. Bár nem tilthatom meg senkinek, hogy fogadkozzon, magam mellőzni fogom.

 

Ám ígéretet könnyen teszek, olyat, ami betartható! Például garantálom nektek, hogy az idén is lesz világvége! Olyan jósokra, áltudományokra hivatkozva fognak megjelenni jóslatok, amik kerülni fogják a problémák valódi gyökerét. Ám kellő mértékű borzongást okoz az emberek lelkében. A felelősséget az égiekre, vagy a sorsra bízva, ami ellen az olvasó úgy sem tehet semmit. Így felelősség nélkül, boldogan borzonghat a saját foteljában.

 

A békés mindennapokat rongáló  RTL-erelő  klubos libuskával szemben, én zsírtól  csöpögő állakat kívánok, némi kocsonyával, virslivel, ami mellé némi finom nedű is keveredik, éjfélkor egy kis pezsgővel. Mert aki a lelkiismerete szerint élt egész évben, attól nem kell sajnálni az ünnepnapokat. Mert ezek szakítanak ki minket a mindennapokból, és ezek teszik utána sokkal kedvesebbé a hétköznapokat is. Akinek ezzel problémája van, álljon tükör elé és tartson önvizsgálatot. Akinek nincs, az koccintson velem éjfélkor!

 

Nem hiszek abban, hogy jövőre ezek a balfék lottószám húzogatók eltalálják az én kedvenc számaimat, de az esélyt azé’ megadom nekik. Ám a saját tetteink és akaratunk mindenképpen lehetővé teszi, hogy mi magunk tegyünk valamit, akár magunkért, akár másokért. A legtöbb, amit elérhetsz 2015-ben is, hogy érezzék a hiányodat, ha elmész valahonnét, és örüljenek annak, ha megjelensz valahol. Ezért ezt kívánom neked! Meg egy kis humort, ami átlendít a világ rosszabbik felén!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.